Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Re:
Ne lupetaj, nosenje vatrenog oruzja je strogo zabranjeno, i za to se krivicno odgovara, to bi isto trebalo uvesti za vase dzukce.
Re:
Ja sam ponosni vlasnik amstafa i otvoreno priznajem da sam veoma opasan a hocu i da ujedem u poslednje vreme jer ne mogu da nadjem posao u struci vec godinu dana. Kada se pozivaju na Evropu i takse kakve postoje u njoj nikada nisu spomenuli plate i standard zivota u istoj. Kada mi drzava Srbija obezbedi posao i platu od 800e + 13 platu kao u svim zemljama Evrope necu imati nista protiv da platim taksu za svog kucnog ljubimca jer znam da vredi svaku paru i jos mnogo vise! Ali onda cu moci i da je uvedem u GSP, voz, kafic i restoran kao sto jeste i u Evropi. Posto trenutno nas troje zivimo od 30.000rsd i jedva krpimo kraj sa krajem gospoda poreznici mogu samo da sanjaju kako placam taksu a ako im slucajno padne na pamet da dodju i uzmu mi psa ili da plene ovo malo imovine koju imam docekace ih 180cm i 90kg sirovog i brutalnog besa koji nece prezati ni od cega ( obecavam da se kuja nece mesati, ona je dama ). Ako je moj pas spreman da da svoj zivot za mene i ja cu ga rado dati za njega ali necu otici sam. Zivot u ovoj zemlji vise i ne lici na zivot u svakom pogledu a i ne vredi mnogo.
Pas je covekov najbolji prijatelj!
Ne boj se psa! Boj se gospodara!
staf
Imam ženkicu staforda koja ima 20kg i ne pojede godišnje toliko koliko vi meni tražite za porez.
Provera da li je pas opasan ili ne je ok, jer zaista ima ludaka koji obučavalju te pse da budu opasni i maltretiraju ih, iskorišćavaju ih da zarade preko njih prljav novac.
Шућa
Пa не могу кретени дa пусте толико пaсa колико ловци могу дa поубијaју.
A и време је дa грaдови престaну дa нaм личе нa aфричке џунгле..
Re:
pit je nesrecni mesanac paren u incestu koji ne vredi pisljivog boba a taksa se na zalost naplacuje americkom stafu bulu cak i patuljastom bulu dok tzv pitovi i ne placaju nikakvu taksu
Pozz
| This discussion has been closed. |
Ne vidim svrhu, kako će mojih 30.000 dinara, pomoći da ne bude više napada agresivnih pasa (neodgovornih vlasnika i pasa lutalica) na ljude! Ako mi to razložno objasne, plaćaću i više! U drugom slučaju tužiću ih za kršenje ljudskih prava na slobodan izbor i diskriminaciju! Objašnjenja tipa to su skupi psi pa možete da platite (tričavih) 2500 mesečno (koju sam juče čula od nekog funkcionera grada) su ordinarna glupost (ja sam mog psa platila 50E pre šest godina)!KAKVI LICEMERI I NEZNALICE I ONI DONOSE ZAKONE!